Инструментът Select Subject сега работи още по-бързо и по-точноSelect Subject

...
Инструментът Select Subject сега работи още по-бързо и по-точноSelect Subject
Коментари Харесай

Новият Photoshoр използва изкуствен интелект

Инструментът Select Subject в този момент работи още по-бързо и по-точно

Select Subject автоматизирано избира забележими обекти в изображението с един клик

В нов ата версия на известния графичен програмен продукт Photoshop се появи инструмент за избор Select Subject, работата на който се базира на технология с изкуствен интелект, заяви разработчикът Adobe.

Обявеният Photoshop 19.1 употребява AI технологията Adobe Sensi, която улеснява потребителите при избиране на обекти с инструмента Select Subject. Той разрешава по-бързо и по-точно избиране, като заменя досегашните принадлежности Quick Selection и Magic Wand.

Select Subject автоматизирано избира видни обекти в изображението с един клик. След това потребителят може да прецизирате избора си, като употребява други принадлежности на програмата.

От публикуването видео се вижда, че новият инструмент фактически опростява доста избирането на обекти. Разбира се, не може да се чака функционалността да работи идеално при всевъзможни условия, само че в множеството случаи Select Subject ще пести време на потребителите.



В допълнение, Photoshop 91.1 се възползва пълноценно от опциите на Windows 10 Creator’s Edition, като предлага цялостния набор от благоприятни условия за избор на UI мащабиране – от 100% до 400%, с 25% нарастване. Това значи, че потребителският интерфейс на Photoshop ще наподобява изразителен, хубав и с верния размер, без значение от плътността на монитора.

Photoshop към този момент автоматизирано ще се поправя въз основата на настройките на Windows, което ще улесни настройването, разясняват от Adobe. Това е било една от най-желаните усъвършенствания за потребителите на Photoshop, работещи на устройства с Windows.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР