Инструментът е добре известен с това, че отговаря на заявките

...
Инструментът е добре известен с това, че отговаря на заявките
Коментари Харесай

Apple забрани на своите служители да използват ChatGPT и други платформи с ИИ

Инструментът е добре прочут с това, че дава отговор на поръчките на потребителите и взема решение от най-простите до най-сложните задания с помощта на изкуствения разсъдък.

Apple обаче не желае нейните чиновници да употребяват сходни принадлежности. Във вътрешна записка компанията споделя, че генеративният ИИ не може да се употребява за работа, съгласно 9to5mac.

Wall Street Journal съумя да прегледа този документ, в който компанията изрази угриженост, че тези ИИ платформи събират чувствителни данни от чиновници. В допълнение към ChatGPT, Apple също забрани на своите чиновници да употребяват Copilot GitHub, който е благосъстоятелност на Microsoft. С Copilot разработчиците могат да автоматизират кодирането.

ChatGPT, който също се поддържа от Microsoft, изпраща данни на разработчиците, тъй че те да могат да продължат да усъвършенстват ИИ моделите, употребявани от платформата. Както отбелязва WSJ, бъгът от март разреши на потребителите да видят историята на чата на други консуматори на ChatGPT. След този случай ChatGPT добави опцията да разреши на потребителите да...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР