Инструментариумът ГЕРБ е изчерпан. Може да се закрепят още известно

...
Инструментариумът ГЕРБ е изчерпан. Може да се закрепят още известно
Коментари Харесай

Проф. Александър Маринов: Инструментариумът ГЕРБ е изчерпан

Инструментариумът ГЕРБ е привършен. Може да се закрепят още известно време, само че нямат заблуда по този въпрос.
Това сподели пред БНР политологът проф. Александър Маринов.

„ Чувствителното оттегляне на гласоподавателите от ГЕРБ е най-силно впечатляващото от миналите избори. Факт е, че те са изгубили 1/3 от гласовете, които са получили преди четири години. В политиката това е сериозен факт. Не е значимо единствено да имаш властта, а в какви условия ще я употребяваш “, разяснява още той.

Според него „ това е началото на края на смяната “. По думите му, тази ерозия на монопола на ГЕРБ основава нова политическа обстановка. Явна е наклонността за прегрупиране и тип консолидиране против ГЕРБ, счита още политологът.

Проф. Маринов уточни един сериозен въпрос, който стои пред левицата - за какво Българска социалистическа партия е пренебрежима големина в огромни градове като Варна, Бургас, Пловдив.

„ Вътрешните битки в Българска социалистическа партия в никакъв случай не стопират, това е симптом за либералност. В Българска социалистическа партия получават гласност. Друг е въпросът, че една част от тези спорове имат нездравословен темперамент, и се държат на избрани ползи. Това би трябвало да се почисти “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР