Инструкторите на НАТО и стрелците от РСЗО вече ръководят действията

...
Инструкторите на НАТО и стрелците от РСЗО вече ръководят действията
Коментари Харесай

Сергей Лавров: НАТО ръководи бойните действия на Украйна

Инструкторите на НАТО и стрелците от РСЗО към този момент управляват дейностите на въоръжените сили на Украйна и националистическите батальони непосредствено на земята.

Това се споделя в публикация, оповестена в понеделник от съветския външен министър Сергей Лавров във вестник " Известия ".

" По всичко проличава, че инструкторите на НАТО и стрелците от РСЗО към този момент управляват дейностите на въоръжените сили на Украйна и националните батальони непосредствено на земята. Надявам се, че измежду европейците има виновни политици, които са наясно с следствията, които носи това, " той сподели, цитира news.bg.

" В тази връзка е удивително, че никой в ​​НАТО и Европейски Съюз не укори командващия немските военновъздушни сили Инго Герхарц, който разгласи нуждата от подготовка за потребление на нуклеарно оръжие и добави: " Путин, не се опитвайте да се състезавате с нас. Мълчанието на Европа допуска, че тя самодоволно не помни за ролята на Германия в нейната история ", добави министърът.

Лавров счита, че украинският режим губи на бойното поле и по тази причина желае да демонизира Руската федерация в очите на интернационалната общественост.

" Губейки на бойното поле, украинският режим и неговите западни настойници не се подценяват да провеждат драматизации " на кръв ", с цел да демонизират страната ни в интернационалното публично мнение. Вече имаше Буча, Мариупол, Краматорск, Кременчуг. За подготовката на нови инсценирани произшествия постоянно с обстоятелства в ръка, предизвестява съветското министерство на защитата ", сподели той.

Руският външен министър прикани Запада да се върне от света на илюзиите на земята, постановката няма да проработи, колкото и да не престават.

" Колективният Запад трябваше да се върне на земята от света на илюзиите. Инсценировките, колкото и да не престават, няма да проработят. Време е да играем почтено, не съгласно разпоредбите за машинация, а въз основата на интернационалното право ", сподели той споделих.

Според министъра, колкото по-рано всички осъзнаят, че " безалтернативността на обективните исторически процеси на образуването на многополюсен свят, учреден на зачитането на правилото на суверенното тъждество на страните, основополагащ за Устава на Организация на обединените нации и целия международен ред, толкоз по-добре. "

" Ако членовете на западния Алианс не знаят по какъв начин да живеят съгласно този принцип, не са подготвени да изградят една в действителност универсална архитектура на идентична сигурност и съдействие, тогава дано оставят всички останали на мира, дано спрат да навлизат принудително в лагера си със закани и изнудване на тези, които желаят да живеят съгласно акъла си, дано в действителност признаят правото на независимост на избора на самостоятелните уважаващи себе си страни. Това е демокрацията - на процедура, а не разиграна на крива политическа сцена ", акцентира Лавров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР