Институциите са направили проверки на случаен принцип на 9312 бр.

...
Институциите са направили проверки на случаен принцип на 9312 бр.
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: КПП-тата осветляват сивата икономика у нас!

 Институциите са създали инспекции на инцидентен принцип на 9312 бр. заявления, оставени на КПП-тата на регионалните градове. Оказало се, че 641 лица нямат подписани трудови контракти, а други 80 лица са регистрирани в бюрата за безработни.

Данните огласи главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов на брифинг на професионалното управление, на който присъстваха директорът на Главна дирекция " Национална полиция “ основен комисар Христо Терзийски, шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев, шефът на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " основен комисар Николай Николов, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

На въпрос дали данните не демонстрират, че тези хора работят на черно, гл. комисар Иванов отговори, че Министерство на вътрешните работи поддържа връзка с другите министерства и организации, които ще подхващат ограничения. 

Насрещната инспекция на данните в декларациите ще се прави освен по време на 4-те дни великденски празници, а до момента в който е в действие мярката от заповедта на здравния министър.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР