Институтът за обществено здраве информира, че през изминалата седмица са

...
Институтът за обществено здраве информира, че през изминалата седмица са
Коментари Харесай

За една седмица 8 души са умрели от грип в Северна Македония

Институтът за публично здраве осведоми, че през миналата седмица са били регистрирани осем смъртни случая от грип, оповестява скопският вестник "Слободен щемпел ".

Става дума за пет лица от Скопие и по един от Делчево, Охрид и Кавадарци. Възрастта на умрелите е от 12 до 70 години, написа изданието. Председателят на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски, гостувайки в телевизия Алфа, заяви, че в неделя ще се състои лидерска среща с премиера Зоран Заев и на нея ще се приказва за три основни въпроса, оповестяват скопските издания.

Според Мицкоски ще се беседва за три въпроса - президентските избори, които предстоят като изискване за консолидиране в структурите на НАТО и Европейски Съюз, реформаторските закони и проектозакона за бъдещето на специфичната прокуратура, който е в работна версия. Според Мицкоски честните избори са наложително изискване за това дали Македония е общество, което би трябвало да бъде част от Европейски Съюз.

От мен персонално в никакъв случай няма да чуете да споделям Северна Македония. Това декларирала кандидатката за президент на ВМРО-ДПМНЕ професор Гордана Силяновска Давкова, която през вчерашния ден реализира среща с жители от община Радовиш, оповестява вестник "Вечер ". Пред огромен брой жители Давкова акцентира, че страната има наследено име и вековно обвързване да го съобщи на бъдещите генерации, добавяйки, че тя персонално няма да използва новото име Северна Македония.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР