Инсталирането на ново облачно решение дава възможност за интелигентно управление

...
Инсталирането на ново облачно решение дава възможност за интелигентно управление
Коментари Харесай

АББ България дава пример за подобряване на енергийната ефективност в производствените съоръжения

Инсталирането на ново облачно решение дава опция за интелигентно ръководство на силата и активите в индустриалните бази на АББ България – клон Раковски

Енергийната успеваемост в заводите е усъвършенствана с консолидираното на ABB AbilityTM Energy and Asset Manager

Възможност за понижаване на потреблението на електрическа енергия с до 20 %, понижаване на разноските за поддръжка с до 40 % и минимизиране на непланираните прекъсвания на производството.

Като основен стадий в прехода на АББ към въглероден неутралитет Mission to ZeroTM, АББ България конфигурира облачното решение ABB AbilityTM Energy и Asset Manager в своите две индустриални бази за артикули ниско и приблизително напрежение в клон Раковски. Това достижение ще разреши на оборудванията да употребяват по-малко сила и да подобрят продуктивността на производството, приближавайки компанията още една стъпка към постигането на нейните цели за резистентност до 2030 година за енергийна успеваемост и понижаване на въглеродните излъчвания в личните си интервенции. ABB AbilityTM Energy and Asset Manager е високо софтуерно облачно решение за изцяло ръководство и мониторинг на силата и активите от едно място с подсъзнателен интерфейс. То предлага мониторинг в действително време на електрическата енергия и съхранява информация от минали интервали. Решението разрешава на потребителите да предвиждат, проучват и съпоставят потреблението на сила в разнообразни области, с цел да усъвършенстват енергийната успеваемост. Интегрирането на ABB AbilityTM в индустриалните звена на АББ в Раковски следва поредицата от действия по усъвършенстване на потреблението на сила, които започнаха през 2021 година Те включват замяна на стандартното осветяване в индустриалните пространства с енергоспестяващи LED осветителни тела и консолидиране на системата ABB i-bus KNX за интелигентно ръководство на осветлението, която разрешава поддържане на непрекъсната осветеност единствено когато и колкото е належащо. Използването на интелигентни системи разрешава на АББ в Раковски да реализира задачите си за енергийна успеваемост посредством опция за понижаване на разноските за сила с 20%, възстановяване на продуктивността на оборудването с 30% и отбягване на непланирани прекъсвания. Освен това, индустриалните бази ще се възползват от до 40% спестявания от оперативни разноски с помощта на функционалност за планирана поддръжка и виталния цикъл на конфигурираните електрически активи ще бъде продължен. Най-новото конфигурирано решение също по този начин покачва сигурността и надеждността на цялата електрическа система в предприятието. АББ (ABBN: SIX Swiss Ex) e водеща международна софтуерна компания, която укрепва трансформацията нa обществото и промишлеността, с цел да реализира едно по-продуктивно и стабилно бъдеще. Свързвайки програмен продукт с портфолиото си от решения в областите на електроснабдяване и електрообзавеждане, роботика, автоматизация и задвижвания, АББ надскача границите на технологиите, с цел да увеличи продуктивността до нови равнища. С потвърдена история на достижения от над 130 години, триумфът на АББ е воден от 110 000 надарени чиновници в над 100 страни.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР