Инстаграм Яница от Един за друг сподели наскоро нова снимка в

...
Инстаграм
Яница от Един за друг сподели наскоро нова снимка в
Коментари Харесай

Яница от Един за друг изненада с изцяло нова визия

 Инстаграм Яница от " Един за различен " показа неотдавна нова фотография в Инстаграм, на която е тотално преобразена. Красивата риалити звезда сподели, че е подхванала много дръзка смяна на косата си, която несъмнено ѝ отива. Красивата брюнетка постоянно си е падала по ексцентричните цветове, а в този момент е съчетала няколко разнообразни, както и сами може да видите от фотото тук: 

Освен промяната на цвета, Яница е с много скъсена коса, а точно тази прическа е много настояща за новия есенен сезон. Не е ясно каква е повода за дръзката смяна, само че е допустимо Яница просто да е решила да промени нещо във външния си тип.

Казват, че дамите сменят цвета и прическата, когато има огромна смяна в живота им - в персонален или професионален проект, само че не всеки път тези изказвания се оказват истина. Припомняме, че се появиха десетки клюки, че Яница и Момчил са другата двойка от сезон две на хитовото шоу, която е поставила завършек на взаимоотношенията си, само че информацията на този стадий остава.  

Факт е, че все още Момчил не попада в профила на Яница с нито една фотография, само че тя е запазила някои сватбени фрагменти и моменти от " Един за различен ", написа vbox. Момчи от своя страна скоро също не е качвал фотоси със брачната половинка си, само че всички остарели фрагменти с неговата обичана не са изтрити.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР