Инстаграм В разгара на тазгодишното лято, когато температурите навън се покачваха,

...
Инстаграм
В разгара на тазгодишното лято, когато температурите навън се покачваха,
Коментари Харесай

Светлана Гущерова роди тайно второто си дете

 Инстаграм В разгара на тазгодишното лято, когато температурите на открито се покачваха, карайки горещите страсти последователно да вземат връх над страха от ковид, за първи път се заприказва, че Светлана Гущерова чака второ дете от мъжа си Християн.

Независимо от обстоятелството, че брачната половинка на предприемача избра да не разяснява по какъвто и да било метод слуховете, тръгнали малко повече от година след появяването на щерка ѝ Анелия-Добромира, в края на юли нейни близки от родния ѝ град ги потвърдиха. Въпреки че тогава те не разкриха пола на бебето в нейната вътрешност, само че издадоха, че майка ѝ е отпътувала за столицата, с цел да ѝ оказва помощ по време на бременността.

Сега, три месеца по-късно, се разбра, че Светлана е станала майка за повторно. Първоначално, преди самата тя публично да удостовери хубавата вест, почитателите ѝ в обществените мрежи видяха, че Гущерова още веднъж разгласява фотоси в платформата, като за първи път от жаркия сезон насам театралничи в цялостен растеж, без да прикрива корема си, който през днешния ден още веднъж е плосък. Преди дни моделът качи няколко къси видео клипа под формата на 24-часови истории, рекламирайки светлосиня нощница и халат на марката ѝ " SG ", която показа на пазара през юли т.г.

Скоро по-късно тя реши още веднъж да се пристъпи в медийното пространство, разбулвайки мистерията, с която обви персоналния си живот, и да показа повече детайлности към щастливото събитие пред " ".

" Роди се огромен здрав мъж! Момче е, тъкмо както съм си мечтала - момиче и по-късно момче. Много държах да запазя всичко в загадка, до момента в който родя и изляза от болничното заведение. Дори татко ми не знаеше, че влизам да раждам. Благодарна съм на доктор Дяволов, който се съобрази с желанието ми и ме държа най-малко час на операционната, до момента в който стане време за точния час на раждане. Целият екип се съобрази с мен, за което съм им безпределно признателна ", описа тя пред медията, като избра да не разгласява нито името на своя правоприемник, нито точната дата, на която му е вдъхнала живот.

Въпреки това отскорошната дизайнерка довери, че благодарение на астроложката Мира Кунева е избрала освен деня, само че и часа, в който отрочето ѝ да дойде на този свят. Самото раждане и минало безпроблемно, като майката и детето са изписани от болничното заведение на петия ден. Днес те са вкъщи си, а по думите на Светлана безсънните нощи към този момент са почнали, защото синът ѝ има колики.

Плеймейтката стана майка за първи път в края на февруари предходната година, а първоначално реши да не споделя обществено щастливата новина, защото момичето ѝ се роди прибързано в осмия месец. Понеже бебето беше недоносено, лекарите го сложиха за известно време в кувьоз под наблюдението на неонатолози. За благополучие всичко приключи добре.

И до през днешния ден обаче половинката на Християн ревниво пази персоналното пространство на дребната Анелия-Добромира и отхвърля да покаже на феновете си по какъв начин наподобява тя. Единствените фрагменти, на които присъстваше детето, бяха от обичайния обред за погача, само че за сметка на това ликът му бе затулен с емотикони.

По-късно, на питане от страна на консуматор в интернет, интересуващ се по кое време нейните почитатели ще могат видят щерка ѝ, Светлана отговори, че няма да я покаже в никакъв случай.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР