Instagram Симона Загорова отпразнува 25-ия си рожден ден в дома на

...
Instagram
Симона Загорова отпразнува 25-ия си рожден ден в дома на
Коментари Харесай

Симона Загорова отпразнува рождения си ден без любимия

 Instagram Симона Загорова отпразнува 25-ия си рожден ден в дома на майка си с огромна торта и доста музика.

В профила си в Instagram тя разгласява две клипчета от купона, на който е в черна рокля. И от първото, и от второто, което е много дълго, излиза наяве, че гостите на рождения ден са били сюрпризирани с музикална стратегия освен от рожденика, само че и от нейната майка Глория.

Почетен посетител на празненството е дребната Галина, която пристигна на бял свят при започване на февруари. Липсва обаче бащата на бебето Дани Милушев. Младият мъж не за става до Симона даже в най-важни момент-духането на свещите на празничната торта.

И въпреки че част от гостите са на неговата възраст, той не може да бъде забелязан нито седнал на меката мебел, с цел да слуша Загорова, нито край празничната софра, която гостите обилно демонстрират. Липсва и негова честитка към майката на детето му, а видеото й е харесано от хиляди хора, само че не и от него. Слухове за влошеното отношение сред младите витаят към този момент съвсем половин година, само че отсъствието на милушев от този значим празник ясно демонстрира, че те не са дружно, написа Hotnews.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР