Instagram Симона Загорова май вече е превъзмогнала раздялата си с Даниел

...
Instagram
Симона Загорова май вече е превъзмогнала раздялата си с Даниел
Коментари Харесай

Симона Загорова видимо променена след раздялата с Дани Милушев

 Instagram Симона Загорова май към този момент е превъзмогнала раздялата си с Даниел Милушев, който е и татко на дъщеричката й Галина. Това най-малко приказват фрагментите на щерката на Глория в обществените мрежи в последно време.

Прави усещане, че Симона е очевидно изменена образно, въпреки и не фрапантно. От скорошни фотоси на младата майка излиза наяве, че тя е направила лека промяна на устните си, които към този момент са много по-плътни.

Освен на разкрасителни процедури понякога, Симона Загорова се е отдала и на непрекъсната работа, която съчетава и с развъждането на дребната. Ангажиментите й валят един след различен, а точно на Нова година й следва концерт, на който ще бъде в компанията на майка си Глория.

Засега Симона не разяснява нищо за интервенцията, на която се е подложила, само че е реалност, че крайния резултат е доста добър. Простично съпоставяне на нейни фотоси преди и след корекцията, удостоверяват недвусмислено за подобрението.

Напоследък, с изключение на с освежени устни, Симона може да се похвали и с добра форма, която очевидно се въодушевява да поддържа и от известната си майка, която е известна със прецизните режими, които има, с цел да наподобява постоянно съвършено.

Неотдавна Симона заяви публично и за раздялата с таткото на Галина. " С Даниел приключихме нашите любовни връзки, само че въпреки всичко сме родители на Галина и това е най-важното в тази ситуация. Аз и моето семейство, както той и неговото семейство, ще участваме в развъждането на Галина, с цел да не е ощетена по някакъв метод. Това, което се е случило сред нас, няма никакво значение. Важното е всичко да бъде наред за нея ", съобщи певицата в изявление пред Петя Дикова. От диалога с нея тогава стана ясно още, че Симона и Даниел са разбрали, че ще стават родители едвам месец, откакто били дружно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР