Инстаграм По традиция всяка година рождените дни на Николета Лозанова са

...
Инстаграм
По традиция всяка година рождените дни на Николета Лозанова са
Коментари Харесай

Николета отново порази с визия на партито за ЧРД

 Инстаграм По традиция всяка година рождените дни на Николета Лозанова са същински гуляй за сетивата. Изключение не направи и празникът на хубавицата нощес.

Най-известната плеймейтка у нас е вдигнала всеизвестен скришен ваучър с най-близките си хора и другари. Все още Лозанова не е разкрила детайлности от празненството, с изключение на няколко фрагмента в обществената мрежа, съпроводена с този коментар:

" Моето 31 към този момент е в предишното, а най-хубавото в бъдещето ми занапред следва. Благодаря за живота, който имам, на хората до мен и за хилядите пожелания, които получих ".

Николета е посрещнала гостите си с меко казано скандална визия – транспарантна, отрупана с камъни рокля от своя фешън гуру Филип Плейн. Дрехата е била гвоздеят в ревюто на дизайнера от сбирката му за 2020г. и е уникат – създадена в една единствена численост.

През последната седмица рожденичката е била на тръни, защото безусловно часове преди купона роклята е пристигнала в София от Щатите, където са я снимали за корицата на " Vogue ". Шедьовърът на Плейн НиЛо е гарнирала  с високи ботуши над коляното, също от  последното ревю на дизайнера. Според осведомени отрупаните с безчет камъни и диаманти чизми костват минимум 20 хиляди лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР