ИнстаграмНикой не се ражда с мускули, но пък голяма част

...
ИнстаграмНикой не се ражда с мускули, но пък голяма част
Коментари Харесай

Любима звезда и инфлуенсър показа как е изглеждал преди трансформацията си

ИнстаграмНикой не се ражда с мускули, само че пък огромна част от мачовците у нас не помнят моментите преди да издуят бицепсите. Избиват комплекси да покажат свои фотоси от детството или преди момента на започване на трансформация на тялото. 

Най-успешният български инфлуенсър Кристиан Кирилов, който е и обичаната звезда от " София денонощно ", не страда от такива комплекси и сподели своя фотография от детските си години. 

Кристиан, който от известно време се изявява и в попфолка в дуети със своята брачна половинка Джулия, не се тормози да покаже по какъв начин е изглеждал като дете. Когато си е мечтаел да наподобява като Дуейн Джонсън, а по-късно е запретнал ръкави в сбъдването на тази своя фантазия. 

Към днешна дата Кристиан Кирилов е един от най-успешните ни мъжки фотомодели с сполучливи сесии отвън рамките на България. Татуираното му тяло е идеал за всяка жена, а пък мъжете се подтикват да дадат максимума от себе си и най-малко малко да се приближат до неговата фигура, написа Шоу блиц. 

От сторитата на Кристиан проличава, че той прекарва огромна част от времето си във фитнес залата в уморителни тренировки. Използва времето си и в ползотворни разходки из планината, само че не не помни от къде е тръгнал и че е бил недъгав като дете, а за фантазиите се желае непримиримост и неизменност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР