Инстаграм Никол Станкулова най-сетне показа бременното си коремче, при това сама

...
Инстаграм
Никол Станкулова най-сетне показа бременното си коремче, при това сама
Коментари Харесай

Никол Станкулова сложи край на клюките за нея, показа бременно коремче

 Инстаграм Никол Станкулова най-накрая сподели бременното си коремче, освен това сама в профила си в Инстаграм. Синоптичката маниакално крие персоналния си живот, в никакъв случай не споделяла фотография на дребната си дъщеричка, която роди на празника на свети Мина. Никол пусна фотография, която незабавно се трансформира в вест за част от почитателите й, които чак в този момент схванаха, че тя ще става мама за повторно.

" Бременно коремче “, незабавно означи наблюдателна последователка на Станкулова. " Не се крий, прелестна си като бременна “, посъветва я друга. Въпреки че към момента не е оповестила публично, че чака второ дете, Никол Станкулова все по-трудно съумява да скрие това. Изпъкналото й коремче проличава под необятните облекла, с които я обличат в малкия екран, евентуално надявайки се феновете да не виждат деликатното й положение.

Бъдещата майка понякога дърпа роклите си, когато има присъединяване в " На кафе “, с цел да е сигурна, че формите й ще потънат в тях, а когато оповестява прогнозата за времето, доста внимава да не застава отстрани пред камерите. Въпреки това по-наблюдателните елементарно могат да виждат измененията в нейната фигура. Никол остава мъчително слаба и нежна, само че изпъкналото й коремче не оставя подозрение, че скоро в дома й ще плаче още едно дете. Първата щерка на Никол взе името на татко си – милионерския правоприемник Теодор Минев, и се споделя Теа, написа Хотнюз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР