Инстаграм Нана Гладуиш се показа в топформа от един от най-красивите

...
Инстаграм
Нана Гладуиш се показа в топформа от един от най-красивите
Коментари Харесай

Нана показа топформа на един от най-красивите плажове в Европа

 Инстаграм Нана Гладуиш се появи в топформа от един от най-красивите плажове в Европа, написа Hotnews.bg. 47-годишата водеща на " Съдебен спор “ наподобява цялостна с сила в Плая де Болоня в Испания, където е на отмора.

Гладуиш и брачният партньор й са неуморни пътешественици, а преди коронавирус пандемията те обичаха да прекарват летата в Съединени американски щати. Сега обаче са избрали Южна Европа за ваканцията си.

След като на два пъти бе диагностицирана с рак, телевизионерката не спря да работи, както и да оказва помощ на свои другарки по орис във фондацията си " Една от осем “. В началото на годината тя изкара и коронавирус, освен това без да пие хапчета. Нана е последовател на имунизацията и се боцна с " Пфайзер “.

" Досега постоянно съм се доверявала на медицината, по тази причина и започнах тази стъпка. Иначе хората доста съдят. Ако кажеш, че си се имунизирал, ти споделят какъв брой си елементарна. Ако споделиш, че няма да го направиш, отново са недоволни. Няма угодия. Но всеки има право на мнение, няма потребност от обиди ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР