Инстаграм Михаела Филева винаги е страняла от публичност на личния си

...
Инстаграм
Михаела Филева винаги е страняла от публичност на личния си
Коментари Харесай

Михаела Филева сподели доста интимен кадър, който разкрива истината за връзката й

 Инстаграм Михаела Филева постоянно е страняла от гласност на персоналния си живот. Звездата от лейбъла на Графа залага на глас и творчество, в никакъв случай нищо не разкрива за интимния си свят. 

Няколко фрагмента я издадоха, че има връзка с момче на нейната възраст. Това се случва малко след раздялата й с нейния сътрудник Павел. Приятелят й се споделя Стефан Радов и не е известно лице. Но този път Михаела реши да показа много съкровен кадър, който разкрива всичко. 

Снимката е направена в непосредствен проект, само че си проличава, че двамата са голи и на плаж. Кадърът е толкоз сантиментален, че умерено може да се употребява за корица на някой разказ, написа Шоу блиц. 

А Михаела е написа под фотографията: " El alma es hija del amor ", което преведен  Инстаграм о от испански значи - " Душата е щерка на любовта ". Красивата певица е сгодена за Стефан и стартирани издават, че двамата към този момент мислят за дата на сватбата. Далеч от мисълта, обаче, че ще вършат сеир за хората и че ще канят доста хора и медии. Мечтаят си за дребна бутикова женитба, даже имало концепция да я създадат на някоя екзотично местенце отвън границите на България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР