instagram Макар връзката им да не е много отдавна, Сашо Кадиев

...
instagram
Макар връзката им да не е много отдавна, Сашо Кадиев
Коментари Харесай

Сашо Кадиев ревностно пази новата си любима

 instagram Макар връзката им да не е доста от дълго време, Сашо Кадиев към този момент демонстрира пикантен нрав към новата си обич Ивелина Чоева, която очевидно занапред ще би трябвало да привиква с някои нововъведения, заяви Блиц.

Например - да не дава на половинката си мотиви за ревнивост, тъй като той очевидно е от ревностните. Потвърждение за това пристигна и преди няколко дни, когато брюнетката отпразнува рождения си ден в компанията на близки другари. Актьорът, несъмнено, бил неотлъчно до нея, не се отделял и за момент, което породило мнения, че очевидно е много собственически надъхан.

Засега Ивелина Чоева не реагира на държанието на Кадиев, въпреки на моменти държанието му да й се е коствало прекомерно настоятелно, но както означават и техни общи познати - връзките им към този момент са на показ и занапред ще се вижда кой по какъв начин и до каква степен може да се приспособява към измененията.

Припомняме, че че Кадиев и Чоева са дружно още от края на 2019-та. Именно поради моделката синът на Катето Евро се раздели с дългогодишната си половинка Таня, която е и майка на щерка му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР