Инстаграм Калин Врачански рядко говори за личния си живот. По-точно, почти

...
Инстаграм
Калин Врачански рядко говори за личния си живот. По-точно, почти
Коментари Харесай

Калин Врачански призна защо не говори за личния си живот

 Инстаграм Калин Врачански рядко приказва за персоналния си живот. По-точно, съвсем не го прави, а повода за това ще изненада мнозина, които са формирали много по-различна визия за него от обществения му облик и най-много от функциите на сцената и на екрана.

Актьорът нееднократно е споделял, че към момента изпитва терзание преди да излезе на сцената, само че това са преодолява с времето. Съвсем друга е обстановката обаче в персонален проект.

" Преди да излезеш пред аудитория, се подготвяш дълго за ролята и по този начин този боязън се преодолява. Разбира се, терзанието преди премиера е по-голямо, тъй като всеки един артист би желал да бъде харесан, не е сигурен дали си е приключил добре работата, дали хората ще я оценят ", споделя звездата и добавя, че не е от хората, които открито споделят персонални неща.

" По-затворен човек съм. Фокусирам се само и единствено върху работата и считам, че тя би трябвало да бъде забавна за хората, а не какъв е персоналният ми живот. Не считам, че моят е кой знае какъв брой по-интересен от този на всички останали ", сподели още Врачански, който обаче не крие, че има човек до себе си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР