Инстаграм Главната актриса в хитовия сериал София ден и нощ“ Калина

...
Инстаграм
Главната актриса в хитовия сериал София ден и нощ“ Калина
Коментари Харесай

Бутикът на Галя от София ден и нощ“ фалира! И този на Златка Райкова е тръгнал натам

Инстаграм Главната актриса в хитовия сериал " София денонощно “ Калина Кузманова, която играе Галя, в края на предходната година отвори личен бутик, а в този момент разпродава продуктите на цена по-ниска от половината на авансово оповестената стойност.

Бутикът на Кузманова съумя да предизвика интереса на феновете, които русокоската си завоюва с присъединяване в продукцията на Нова. Истината е, че уговорките на снимачната площадка и честите разходки отвън страната коствали огромна част от времето на Калина, чийто фешън бранд останал на назад във времето. Сега й се постанова да разпродава всичко против сума, която евентуално ще покрие единствено вложените материали, писа " ТелеграФ “.

Фалит следва и за марката на Златка Райкова, която потегли също много уверено да се изявява като дизайнер. Поглед към продукцията й демонстрира, че и тя е понижила фрапантно цените, надявайки се, че по този начин ще завоюва повече клиенти. Всички по-скоро си пазарували от нейните облекла, когато им мине сезонът, и ги понижи със 50-70%. Райкова е почнала да създава все по-малко продукти. Новите й модели, да вземем за пример, се състоят единствено от 4 визии, като две от тях съставляват състезателен екип, предлаган и в мъжки, и в женски вид. За бизнеса й има късмет единствено в случай че си е направила читава реклама на стоката в настоящия сезон на " Биг Брадър “.

Историята помни надалеч по-гръмки банкрути. Култовият попфолк реализатор Радослав Петров – Радо Шишарката продължава да разпродава оборудването на кръчмичката в столичния квартал " Левски Г “. В средата на тази година близки до артиста разкриха, че има съществени финансови проблеми. Това била повода да разгласи за обмен инвентара и всичко, което е в порядъчен тип, на които желал общо 18 000 лв..

Първо място в звездните банкрути заемат положителните сътрудници и другари Азис и Десислава. Двамата съумяха да отворят клуб, носещ името " Бели нощи “ в Студентски град. Откриването беше повече от грандиозно – толкоз, колкото и закриването. В огромния ден двамата бяха поканили едни от най-известните реализатори. Това бяха годините, в които Азис към момента се обличаше като жена. За страдание дискотеката не пожъна триумф и дългогодишните приятелки трябваше да затворят порти доста скоро по-късно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР