Инстаграм Бившият футболист Ваня Джаферович се върна назад във времето, за

...
Инстаграм
Бившият футболист Ваня Джаферович се върна назад във времето, за
Коментари Харесай

Ваня Джаферович разказа за деня, след който се преобръща целият му свят

 Инстаграм Бившият футболист Ваня Джаферович се върна обратно във времето, с цел да си напомни един ден, който по-късно прекатурва целият му свят. Срещата с обичаната му Евгения, която след това става и негова брачна половинка.

Двамата са дружно към този момент 12 години, а когато се срещат, той е още футболист на Локомотив София.

" И, откакто си бяхме писали от няколко дни в обществените мрежи, взех решение да я поканя на мач. Мачът беше против Левски, на Герена и спечелихме с 3-0. По това време беше доста мъчно да биеш Левски на Герена, а не както в този момент да ги бие всеки, който ги хване ", споделя Ваня. " Спомням си усмивката и, когато се видяхме след мача, в една паметна дискотека в центъра на София, където празнувахме успеха с тима ", прибавя още той.

Във въпросната дискотека обаче, за тяхно отегчение тогава дънела брутална чалга. " Да, беше долна чалга, само че какво да направя? Не мога да върна времето обратно и да ги накарам да пуснат Wonderful Tonight на Eric Clapton, вместо Луда за тобом на Лепа Брена, това е ситуацията ", жалва се Джаферович, който издава и още пикантни детайлности:  " Първият ни досег, взор, танц и Миле Китич на заден декор ".

" Предложи да ме закара до нас, тъй като аз бях пил и да не поръчвам такси. Седнах в нейната просторна кола (Смарт от най-големите, за персон и половина) и потеглихме. Спряхме пред блока ми и се погледнахме. Чуваше се някаква ария по радиото и до ден сегашен ми се желае това да е било Beautiful Girl на INXS, макар че, съвсем съм сигурен, че е било нещо на Шабан Шаулич ". После се целунали, той безусловно се разтреперил, а възприятието било такова, че не желал да си потегля.

" Никога, в живота си, не бях усетил тези прословути " пеперуди в корема "  преди това. Тогава си споделих: Тя е! Попитах я дали желае да се качи горе и тя сподели... ", приключва историята му дотук.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР