Инстаграм Анита Мейзер, която преди 4 години уби мъжа си Николай

...
Инстаграм
Анита Мейзер, която преди 4 години уби мъжа си Николай
Коментари Харесай

Приеха Анита Мейзер в болница

 Инстаграм Анита Мейзер, която преди 4 години умъртви мъжа си Николай Димов по време на садо-мазо секс, легна болна. Тя разгласява фотоси от болница в Санта Барбара, само че не посочи повода за влошеното си здравословно положение.

" Приятели, близки, познати и непознати. Благодаря за молитвите които вършиме за моето бързо възобновяване. Вярвам че ще бъда добре, само че единствено Всевишния знае това. Лошото идва за секунди, а положителното от време на време лишава дълго време да ни навести. Най-неканената " гостенка " е Смъртта и тя идва, когато си реши... Моля се Бог да е с вас, само че и вие се сещайте всеки ден за него и се молете в случай че може за мен, само че и за вас и всички ваши близки. Прегръщам ви ", написа под фрагмента от болничното легло Анита.

Последователите й в обществената мрежа допускат, че варненката е била повалена от тежък Ковид-19. Част от тях й пожелават бързо излекуване, а други злорадстват, че ориста си отмъщава на килърката.

Ден преди да легне болна, Айше Желева, както е същинското име на мургавелката, се похвали, че е била в имението на Майкъл Джексън и обикаля из Съединени американски щати. Тя даже отвори дарителска сметка, с цел да продължи да пътува, като призна, че й трябват 5 000 $ и моли за помощ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР