Инстаграм“ въвежда тестов платен абонамент за страниците на някои от

...
Инстаграм“ въвежда тестов платен абонамент за страниците на някои от
Коментари Харесай

Instagram тества платени абонаменти за профилите на популярни лица

„ Инстаграм “ вкарва тестов заплатен абонамент за страниците на някои от своите известни основатели на наличие (т. нар. инфлуенсъри) в Съединени американски щати. Това разгласи ръководителят на звеното, което е под шапката на „ Мета “ (преди „ Facebook “) Адам Мозери.

Планира се достъп до избрани постове, „ сторита “ или живи включвания на основатели на наличие да се заплаща сред 99 цена и 99 $ на месец. Новината бе доказана и от основния изпълнителен шеф на „ Мета “ Марк Зукърбърг.

Според създателя на „ Facebook “ това ще помогне на основателите да печелят повече, като те ще могат да демонстрират ексклyзивно наличие на най-горещите си почитатели.

До 2023 година Meta няма да събира комисионни от инфлуенсърите, а по-късно се чака та да не надвишава 30% от събраните суми от абонаменти.

Моделът за платформа, чийто основатели на наличие могат да печелят пари стана известен в уеб страниците на Patreon, OnlyFans и други

В началото на септември друга известна обществена мрежа „ Туитър “ вкара услугата „ Супер почитател “ (Super Follower), с абонаменти на стойност от 3 до 10 $ още веднъж за извънредно даване на наличие до най-нетърпеливите консуматори следящи изявленията на дадени персони или канали.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР