Instagram променя своя алгоритъм за интеракция с Reels, за да

...
Instagram променя своя алгоритъм за интеракция с Reels, за да
Коментари Харесай

Instagram променя един от най-важните си алгоритми

Instagram трансформира своя логаритъм за интеракция с Reels, с цел да даде приоритет на " истинското наличие ", заяви блогът на обществената мрежа, представен от " Денар " и БТВ. 

На първо място, това ще има най-вече последици за сметките, които разгласяват най-вече клипове на други консуматори. Освен това сметки с по-малко почитатели, само че публикуващи лични видеоклипове, ще получат по-добра видимост.

В обява в блога компанията сподели, че се пробва да " поправя " метода, по който класира сметките, тъй като, както се споделя, " исторически видяно, основателите с доста повторни изявления и следващи дейности са достигнали до повече консуматори, в сравнение с дребните основатели на автентично наличие ".

Не е ясно какви промени ще направи Instagram, с цел да " изравни " силите, само че акцентира, че логаритъмът към този момент няма да дава приоритет на сметки с повече почитатели.

Промяната в класификацията на наличието би трябвало да влезе в действие през идващите месеци, до момента в който смяната на " истинското наличие "  вероятно ще се усети доста по-рано.

Instagram споделя, че интензивно ще слага " истински " клипове в оферти вместо наново оповестени видеоклипове, когато забележи, че наличието е идентично на доста места.

Също по този начин, когато някой разгласява още веднъж нечие друго наличие, ще има индикация кой е истинският основател. Това няма да важи за мемета.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР