Инстаграм гърми в последните дни, а главният герой е фолк

...
Инстаграм гърми в последните дни, а главният герой е фолк
Коментари Харесай

Тафкова за клипчетата с Андреа: Спрете! Не сте наясно какво се случва

Инстаграм гърми в последните дни, а основният воин е фолк певицата Андреа ! След всяко едно нейно присъединяване обществените мрежи преливат от видеа, които демонстрират певицата в много скандална светлива.

Неадекватното й държание предизвика вълна от отрицателни и подигравателни мнения, а в мрежата от ден на ден се шушука, че е на мощни опиати, смесени с алкохол и неразрешени субстанции.

Фолк гилдията като цяло застава зад Андреа , а някои нейни сътрудници обществено я поддържаха. Сред тях е и някогашната Мис България и прохождаща певица Венцислава Тафкова.  

„ Много хора съдят Андреа за държанието през последните месеци, без да са наясно със обстановката и всичко, което води до това държание. Подигравателните мнения по отношение на дрога и психологично заболяване са безпочвени! Бих посъветвала създателите им да не приказват, без да знаят защо става въпрос “, изригна моделката.

По всичко проличава, че Тафкова знае детайлности за положението на Андреа, както и на какво се дължи държанието й. Макар че миската не разяснява какво тъкмо се случва с някогашната на Кубрат Пулев, тя е безапелационна, че не са намесени опиати, нито някакво психологично заболяване.

Тафкова моли за поддръжка освен към Андреа , само че и към други хора, изпаднали в тежка обстановка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР