Instagram добави още един инструмент за ангажиране на потребителите: анкетите

...
Instagram добави още един инструмент за ангажиране на потребителите: анкетите
Коментари Харесай

Instagram започна да тества анкети в коментарите

Instagram добави още един инструмент за ангажиране на потребителите: анкетите за мнения към този момент са в тестова фаза.

Както можете да видите от образеца нагоре, новата алтернатива ще разреши на потребителите да прибавят интерактивни анкети в потока от мнения както към постовете в емисията, по този начин и към видеоклиповете (вече можете да организирате анкети в историите и персоналните съобщения).

Instagram тества тази алтернатива през последните шест месеца и някои консуматори видяха ранните ѝ версии.

Анкетите се оказаха известна алтернатива в други форми и приложения, което прави доста по-лесно за потребителите да изразят мислите си и да взаимодействат с потребителското наличие, като ги вършат лесни и елементарни за взаимоотношение.

Те също могат да бъдат добър метод за марките и основателите, когато търсят противоположна връзка и желаят да усилят ангажираността в своите профили. Това е по този начин, защото анкетите опростеният отговора и това може доста да усили броя на взаимоотношенията и позитивните сигнали за логаритъма.

Главният изпълнителен шеф на Instagram Адам Мосери сподели, че новата алтернатива се пуска на някои консуматори като „ дребен тест “, до момента в който изпълнителният шеф на Meta, Марк Зукърбърг сподели, че скоро тази функционалност ще бъде пусната за всички консуматори.

Припомняме ви, че предишния месец Instagram стартира проби и на функционалност за шерване на постове единствено с “близки другари “. В платформата още се планува въвеждане на алтернатива за мнения в Stories.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР