Инспекторите на НАП започват проверки на 290 души, които са

...
Инспекторите на НАП започват проверки на 290 души, които са
Коментари Харесай

НАП проверява 290 души с големи разходи, но без никакви доходи

Инспекторите на Национална агенция за приходите стартират инспекции на 290 души, които са направили разноски за минали години над 50 000 лева, само че по едно и също време с това нямат никакви публично декларирани приходи. Общото сред всички, на които са предоставени инспекции е, че са се осигурявали върху минималния застрахователен приход, само че даже не са подали данъчна декларация за приходите, разясняват от Национална агенция за приходите. Едновременно с това тези физически лица са направили обилни разноски –50 000 лева за година.

Инспекторите на Национална агенция за приходите ще изследват източниците на приходи в фамилиите на проверяваните, както и издръжката на семействата и разноските им. Ако бъдат открити несъответствия сред имущество и приходи, ще бъдат предоставени данъчни проверки за последните 5 години, допълват от приходната администрация.

„ Тези 300 случая са най-очевидните несъответствия сред формален приход и разноски на семействата. Освен тях има и други физически лица, чието имущество е повече от заявените доходи, които също ще бъдат тествани “ “, сподели във връзка контролните ограничения заместник-изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Пламен Димитров.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР