Инспектори от столичната митница са иззели около 9000 литра гориво

...
Инспектори от столичната митница са иззели около 9000 литра гориво
Коментари Харесай

Конфискуваха близо 9000 литра гориво без документи

Инспектори от столичната митница са иззели към 9000 литра гориво без документи , от които са взети проби за лабораторен разбор, оповестиха от Агенция " Митници ". По случая е формирано административно наказателно произвеждане по разказа на митница " Столична ".

При инспекция на 3 януари в товарен отсек на микробус инспекторите са разкрили два PVC-куба, всеки с съдържимост по 1000 литра , съдържащи течност с характерности на петролен артикул - евентуално дизел. Шофьорът на микробуса е прочут на митническите органи, въпреки и да не е глобен за съответно нарушаване. За транспортираното от него горивото този път той не съумял да даде документи, които да удостоверят заплащането, начисляването или обезпечаването на акциза.
 
Шофьорът е съдействал на митническите инспектори при инспекция на склад в София, за който има основателни подозрения, че се стопанисва от същото лице, където са открити още три 1000-литрови PVC-куба, цялостни с нефтопродукти, както и спряна от придвижване автоцистерна, без регистрационни номера, в която също са открити към 4000 литра течност с аромат на петролен артикул.
 
До привършване на инспекцията не са показани документи, които удостоверяват заплащането, начисляването или обезпечаването на акциза.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР