Инспектори от НАП са направили внезапна проверка на платформата Dinner

...
Инспектори от НАП са направили внезапна проверка на платформата Dinner
Коментари Харесай

Данъчните затвориха въздушния ресторант във Варна

Инспектори от Национална агенция за приходите са създали неочаквана инспекция на платформата Dinner in the sky във Варна и са открили, че не се издават касови бележки. Проверяващите са посетили атрактивния ресторант, повдигнат във въздуха, като секрети клиенти. Те са имали авансово закупени куверти на цена от 150 лева за човек, само че не са получили касова записка за предоставената услугата.

След като са създали инспекцията, данъчните са запечатали заведението за период от 7 дни.

Изпълнителният шеф на Dinner in the SKY Bulgaria Иван Йотов разяснява пред Economic.bg, че счита инспекцията на Националната организация за приходите за ПР ход. „ Щях да апелирам затварянето на обекта пред Административния съд, само че той не работи, защото през днешния ден е празник ", сподели Йотов. Той добави, че ще понесе административната глоба за грешката на компанията, "но не е трябвало инспекцията да бъде в ден, в който не може да се обърне към виновните институции ".

„ Днес беше последният ни работен ден, защото договорът с пристанището изтича и няма да го продължаваме “, изясни Иван Йотов. Той увери, че компанията ще върне парите на хората, които е трябвало през днешния ден да употребяват услугата, само че не са съумели поради административната глоба и ще компенсира всеки, който си е закупил билет за вечеря във въздуха.

Economic.bg
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР