Insomniac Games публикуваха ново кратко видео към Marvel’s Spider-Man 2,

...
Insomniac Games публикуваха ново кратко видео към Marvel’s Spider-Man 2,
Коментари Харесай

Излезе ново видео към Spider-Man 2

Insomniac Games разгласиха ново малко видео към Marvel’s Spider-Man 2, продължение на хитовата игра от 2018 година. Видеото е основано в познатия ни към този момент героичен тип и показва Питър Паркър и Майк Моралес в сурова борба с Венъм. Виждаме също по този начин и новите качества на Паркър и Моралес, както и част от превъзходния свят, който Insomniac са основали.

Двойно по-голяма като мащаб (но с почти същата продължителност), не с един, а с двама основни героя, нови истории и врагове, Spider-Man 2 излиза по-късно този месец – на 20-ти октомври. Междувременно, Insomniac предизвестиха неотдавна геймърите да не разгласяват авансово информация и видеоматериали, Става въпрос за източници, които ще получаат достъп до Spider-Man 2 по-рано от другите и заплахата издаването на една или друга информация да скапе общото прекарване от играта.

„ Желанието ни беше да създадем една история, която е цялостна с изненади, тъй че подхождайте с внимание и помислете преди да публикувате спойлери. Моля ви, запазете приключението свежо за всички! “, написаха Insomniac в „ Х “.

В края на предходната седмица стана ясна забавна детайлност към Spider-Man 2. Макар и играта да е снабдена с задоволително благоприятни условия за тези, които желаят цялостното премеждие да не е толкоз натоварващо и да би трябвало да се потят за успеха, то за геймърите, които обичат удовлетоврението от успеха единствено, в случай че е реализирана по-трудния метод, ще има също задоволително варианти. Като да вземем за пример опцията да включите опцията за степен на пострадване при рухване. Нараняването при рухване на героя по дифолт е изключена в Spider-Man 2. Друга сходна алтернатива, която ще направи общото ви прекарване по-трудно е изключване на помощта при люлеене и ориентиране на потока паяжина за напредване.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР