Иновативното бельо на компания от САЩ се радва на голям

...
Иновативното бельо на компания от САЩ се радва на голям
Коментари Харесай

„Умни” бикини следят пулса и избират музиката

Иновативното долни дрехи на компания от Съединени американски щати се радва на огромен интерес

Смарт бикините събират скъпи данни за организма и ръководят умния дом

Уникална разработка на американската компания Myant прави възторг в Съединени американски щати. Фирмата е основала „ мъдро ” долни дрехи Skiin, което събира данни за всички значими процеси в човешкия организъм.

Нещо повече смарт бельото може да настройва температурата и осветлението в дома, както и да сортира музикални части, в сходство с биоритмите на индивида. На уеб страницата на разработчика Myant към този момент има опашка от искащи да си поръчат първи умното долни дрехи.

Авторите на плана Skiin с горделивост означават, че новаторският артикул доставя на смарт телефона данни за сърдечния пулс, подкожната лой, хидратацията, температурата, физическата интензивност, изпотяването и други значими процеси в човешкия организъм.

Всички данни се събират благодарение на специфични чувствителни датчици и се предават посредством мобилно приложение към смарт телефона на потребителя. Зареждането на умното долни дрехи става от дребен модул, който може да бъде свален от бикините и зареден безжично.

Ако притежателката на мъдро долни дрехи живее в интелигентен дом, то сензорите от бикините или сутиена й автоматизирано ще настройват температурата в стаята съгласно положението на организма и ще сортират подобаваща музика, изхождайки от биоритмите на дамата.
още по тематиката
В момента сбирката мъдро долни дрехи е налична единствено посредством предварителна поръчка от уеб страницата на производителя. Но даже високата цена от 279 до 349 $ не възпира искащите да се снабдят с интелигентните дрешки.

Първите модели с вградени сензори са предопределени на първо място за почитателите на фитнеса и спорта, само че в бъдеще се чака компанията да предложи сходни модели и за геймъри.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР