Иновативният Оpen-ear дизайн със C-bridge осигурява удобство и сигурност в

...
Иновативният Оpen-ear дизайн със C-bridge осигурява удобство и сигурност в
Коментари Харесай

Yettel предлага революционните слушалки HUAWEI FreeClip в комплект с фитнес гривната HUAWEI Band 8

Иновативният Оpen-ear дизайн със C-bridge обезпечава улеснение и сигурност в композиция с чудесно качество на звука

Светлин Желев 13:51 | 09.04.2024 0 Сподели

Най-четени

ТелефониЕмил Василев - 21:02 | 07.04.2024

Гугъл ще вкара инструмент за търсене на информация за непознати телефонни номера в Android

КосмосЕмил Василев - 19:06 | 07.04.2024

Илън Мъск показа проект за колонизация на Марс

ТелефониСветослав Димитров - 12:55 | 08.04.2024

Хакери откриха метод да управляват милиони Android смарт телефони

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Новите революционни безжични слушалки HUAWEI FreeClip към този момент се оферират в магазините на Yettel и в уеб страницата на оператора. Всички, които закупят слушалките до 21 април ще ги получат в комплект с фитнес гривната HUAWEI Band 8. FreeClip е първият модел на HUAWEI, който съчетава C-bridge дизайн с Open-ear технология и дълъг живот на батерията.

HUAWEI FreeClip имат напълно нов дизайн и са част от самодейността на компанията Fashion Forward, която залага на отличителния външен тип на продуктите. Слушалките са с отворен дизайн (Open-ear) и са изцяло симетрични. Те не се разделят на лява и дясна, като няма значение по какъв начин се слагат в кутията и по какъв начин се носят, защото автоматизирано дефинират коя е лява и коя дясна.

Иновативните безжични слушалки имат три елементи. Първата е акустичното топче, което употребява 10,8 мм високочувствителен драйвър с двоен магнит за чудесно качество на звука. Топчето не влиза изцяло в ушния канал, което обезпечава по-голям комфорт. Звуците се предават извънредно точно, само че без да изтичат, с помощта на усъвършенстваната система за противоположни звукови талази. В същото време потребителят може да чува звуците от околната среда оптимално ясно.

Вторият детайл от революционните слушалки е Comfort Bean, който прилича бобено зърно, което приляга комфортно на хрущяла на ушната мида, без да предизвиква каквото и да е стеснение даже и при по-продължителна приложимост.

Двата детайла са свързани чрез главния корпус или C-bridge, който съставлява „ мост “, свързващ представителя със задната част на слушалките. Той има специфичен датчик, който контролира стягането на механизма за прикрепяне и може да се приспособява автоматизирано за по-голям комфорт. Стабилното закопчаване разрешава потреблението на слушалките по време на извършения, бягане и всевъзможен тип различен спорт.

Самите слушалки имат батерия, която устоя до 8 часа с едно зареждане, само че животът им може да се удължи до 32 часа, в случай че към това се добави батерията на кутията за предпазване. HUAWEI FreeClip разрешават връзка с две устройства по едно и също време като телефони, таблети, компютри или часовници и безпроблемно превключване сред тях, без значение дали устройството работи с iOS, Android или Windows.

HUAWEI FreeClip се оферират за 399,99 лв. в брой или 19,49 лв. на месец за 2 години, а закупилите ги до 21 април ще ги получат в комплект с функционалната фитнес гривна HUAWEI Band 8.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР