Иновативните подходи към проблемите на енергийната ефективност, търговията с електроенергия

...
Иновативните подходи към проблемите на енергийната ефективност, търговията с електроенергия
Коментари Харесай

Energy of Tomorrow: Бъдещето на енергетиката събира бизнес, наука и политика

Иновативните подходи към проблемите на енергийната успеваемост, търговията с електрическа енергия и зареждането на домове и бизнеси повдигат доста въпроси, отговорите на които ще потърси първото профилирано събитие на Investor.bg в тази сфера - Energy of Tomorrow.

Конференцията ще стартира в 14:00 часа на 20 април в зала " Витоша " на " Интер Експо Център " в София. Събитието е ориентирано към мениджъри, консултанти и специалисти от междинния и огромен бизнес.

Програмата :
Energy of Tomorrow ще бъде публично намерено от представител на Министерството на енергетиката, а по-късно ще се организира извънреден диалог с генералния секретар на Европейската асоциация на електроенергийната промишленост Eurelectric - Кристиан Руби. Първият панел на профилираното събитие ще бъде на тематика " Зелена сила и регулации " и ще бъде модериран от енергийния специалист, Ралица Николова, а участници в диалога ще бъдат доцент доктор Атанас Георгиев - Декан, Ръководител на Катедра " Икономика и ръководство по браншове " и Директор на магистърската стратегия " Енергийни пазари и услуги " в Стопанския факултет на СУ " Св. Климент Охридски ", доцент доктор Иван Иванов - доцент в Техническия Университет - София, началник на катедра " ЮНЕСКО ", депутат в 38-то, 39-то, 40-то и 41-то Народно заседание, Мартин Владимиров - специалист по енергийна сигурност на Европа и Балканите, енергийния преход, различните енергийни технологии и геополитическите измерения на енергийните и финансовите пазари, Цветелина Пенкова - евродепутат от Групата на социалистите и демократите. " Иновации и енергийна успеваемост " е надписът на втория панел на събитието, в който присъединяване ще вземат Карел Карл - основен изпълнителен шеф на Електрохолд България, Константин Киров - Ръководител отдел " Опазване на околната среда и зелени планове " в ПроКредит Банк, Димитър Димитров - изпълнителен шеф на " Алтерко " АД и Радослав Кошков - сервизен бизнес Шнайдер електрик. Модератор на панела ще бъде основният редактор на Investor.bg Бойчо Попов. Финалният панел на Energy of Tomorrow ще бъде на тематика " Добри практики - Зелени енергийни паркове в услуга на бизнеса ". Деляна Петкова - енергиен редактор Investor.bg, ще бъде модератор, а участници и представители от бизнеса ще са Мартин Катинов - управител " Енергийни планове " в " Аурубис България ", Ремзи Ингилизов - зам. шеф на Ingiliz Group и Драгомир Иванов, създател и изпълнителен шеф на Хидродженера.
Повече информация : Още за Energy of Tomorrow може ТАЗИ страница, а регистрация за опазване на място може да извършите.

Генерални сътрудници на Energy of Tomorrow са ПроКредит Банк и Електрохолд. Основни сътрудници са Главболгарстрой и Умни решения Shelly, част от Алтерко. Събитието се провежда и с поддръжката на Schneider Electric, Аурубис България, Индустриален Холдинг България, Конкорд Асет Мениджмънт и Енери.

Институционални сътрудници са Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ), Българската стартъп асоциация (BESCO), Институтът за енергиен мениджмънт (ЕMI), Френско-българската комерсиална и индустриална камара, Българската асоциация по осведомителни технологии (БАИТ) и Българска мрежа на Глобалния Договор.

Медийни сътрудници на Energy of Tomorrow са Money.bg, Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, сп. BusinessGlobal и Webcafe.bg.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР