Иновативните финландски уреди за рехабилитация DAVID Health вече са на

...
Иновативните финландски уреди за рехабилитация DAVID Health вече са на
Коментари Харесай

MedFit Bulgaria представя за първи път в България пълната линия DAVID Health

Иновативните финландски уреди за рехабилитация DAVID Health към този момент са разполагаем с цялостната си линия в България - за това оповестиха от новооткрития медицински център MedFit Bulgaria.MedFit Bulgaria отвори порти през месец май тази година с задачата да обезпечават физиотерапия и рехабилитация на международно равнище за пациентите у нас. По случай откриването му медицинският център предлага 50% отстъпка от всичките си услуги до края на май. Какви са те?

Иновативните финландски уреди за рехабилитация DAVID Health към този момент са разполагаем с цялостната си линия в България - за това оповестиха от новооткрития медицински център MedFit Bulgaria.

MedFit Bulgaria отвори порти през месец май тази година с задачата да обезпечават физиотерапия и рехабилитация на международно равнище за пациентите у нас. По случай откриването му медицинският център предлага 50% отстъпка от всичките си услуги до края на май. Какви са те?
Иновативни технологии за рехабилитация
От медицинския център обясниха, че употребяват SMART технологии за следено и безвредно отнасяне на самостоятелните недоволства посредством DAVID Health за кинезитерапия и BTL за физиотерапия. Услугите, от които могат да се възползват потребителите, са:

Рехабилитация при контузии
Реклама
Травмите са една от най-честите аргументи хората да търсят благоприятни условия за рехабилитация. Основни посоки, в които MedFit Bulgaria предлага лекуване, са при спортни контузии, битов травматизъм, следфрактурни положения, дисторзии (навяхвания).

Апаратурата, с която разполага центърът, обезпечава пълноценно възобновяване на всички контузии, неизискващи оперативно лекуване. Ако се е наложило да бъде осъществена оперативна намеса, центърът предлага пред- и постоперативна рехабилитация.

Пост- и предоперативна рехабилитация
Реклама
Освен с новаторските технологии екипът от експерти на MedFit Bulgaria работи и за налагане на нова просвета за лекуване, образовайки потребителите си и техните близки за благоприятни условия точно като тази - предоперативна рехабилитация.

" У нас рядко се приказва какъв брой значими са предоперативната и постоперативната рехабилитация. Дори най-виртуозно направената интервенция не е ефикасна във връзка с възобновяване на двигателната функционалност при липса на съответна рехабилитация по-късно. Рядко се приказва и за това, че предоперативната рехабилитация е подготовка, която доста съкратява интервала на възобновяване ", разясняват експертите на MedFit Bulgaria.

Освен рехабилитация при контузии, пост- и предоперативна рехабилитация медицинският център предлага и лечения при болки в кръста, изправителна гимнастика, стратегии за предварителна защита на здравето и стратегии за интензивно дългоденствие . Подробна информация за тях е показана на уеб страницата на центъра.
Как протича лекуването
" Правилното установяване на положението, съобразено с самостоятелните особености на всеки човек са основния миг в пълноценното възобновяване на пациента. Преди да стартира лекуването се прави обзор за установяване положението на потребителя и по-късно предлагаме най-подходящото за него лекуване. То може да включва: TECAR или лимфен дренаж, електропроцедури, ЛФК с терапевт или лечения с уреди David ", споделят от MedFit Bulgaria.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР