Иновативни играчки, изработени изцяло с природосъобразната корпоративна политика на турската

...
Иновативни играчки, изработени изцяло с природосъобразната корпоративна политика на турската
Коментари Харесай

Turkish Airlines пусна нова линия играчки за най-малките си пътници

Иновативни играчки, направени напълно с природосъобразната корпоративна политика на турската авиокомпания Turkish Airlines, ще се оферират на малчуганите на всички интернационалните полети на компанията. По този начин авоиопревозвачът иска да помогне на дребните пасажери да прекарат прелестно времето си на борда на неговите самолети като по едно и също време с това ги среща и с тематиката за застрашените типове животни.

От януари 2018 година самолетната компания заменя напълно детските играчки, които предлага на борда, с нови, направени единствено от естествени материали. Товa решение е подбудено от желанието на Turkish Airlines да предотврати вероятните нездравословни въздействия на пластмасата както върху децата, по този начин и върху околната среда. Авиокомпанията се стреми всеки аспект от активността й да дава отговор на нейните цели за стабилно развиване и екосъобразна работа.

Новите играчки, направени особено за Turkish Airlines, дават отговор на потребността на дребните пасажери сред 3 и 12 години от в допълнение развлечение по време на полет. Turkish Airlines в партньорство със Световния фонд за дивата природа в Турция се надяват посредством играта да възпитат отношение към опазването на животните измежду децата – тези, които ще наследят света и ще бъдат виновни за грижата за него. Плюшените играчки са направени от памук, а дървените елементи са създадени според разпоредбите за резистентност, избрани от Съвета за стопанисване на горите.

Разработвайки екосъобразни артикули и опаковки, Turkish Airlines продължава да вкарва нововъведения. При новата линия играчки интернационалният транспортьор работи взаимно с производители на играчки, с цел да сътвори артикули, които предизвикват устойчивото развиване и положителното здраве, като в това време покачват информираността на най-малките пасажери за дивата природа.

Основана през 1933 година с флотилия от пет самолета, през днешния ден Turkish Airlines е четиризвездна самолетна компания с 329 пътнически и товарни самолета и полети до 300 дестинации по целия свят, от които 251 интернационалните и 49 вътрешни линии в 120 страни.

В изследването на Skytrax през 2017 година Turkish Airlines е определена за „ Най-добра самолетна компания в Европа “ за шеста поредна година и за „ Най-добра самолетна компания в Южна Европа “ за девети следващ път. През 2010 година печели интернационалната премия за „ Най-добро кетъринг обслужване в икономична класа “, през 2013, 2014, 2016 и 2017 година – за „ Най-добро кетъринг обслужване в бизнес класа “ и „ Най-добра конюнктура за хранене в бизнес класа “, през 2015 и 2017 година – за „ Най-добра конюнктура за отмора в бизнес класа “, а през 2016 година – за „ Най-добра конюнктура за хранене в бизнес класа “ и „ Най-добро кетъринг обслужване на борда на бизнес класа “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР