Иновативната услуга A1 Tracker позволява на клиентите на телекома да

...
Иновативната услуга A1 Tracker позволява на клиентите на телекома да
Коментари Харесай

А1 улеснява потребителите с нова услуга


Иновативната услуга A1 Tracker разрешава на клиентите на телекома да наблюдават онлайн статуса на поръчките за обслужване през платформата Моят А1
(снимка: А1 България)

Клиентите на А1 България към този момент могат да наблюдават статуса на разнообразни процеси, свързани с обслужването им, в платформата Моят А1, оповестиха от телекома. Това става с новата услуга А1 Tracker.

По-конкретно, новаторската услуга дава опция на потребителите да наблюдават подадените от тях сигнали за механически усложнения с закрепени услуги, както и инсталацията на нови услуги в действително време.

Функционалността е безвъзмездна за клиентите на телекома и може да се употребява с регистрация в платформата Моят А1, прецизираха от компанията.

Всеки клиент с регистрация в приложението или уеб портала на Моят А1, който е подал сигнал за техническо усложнение или сключил контракт за нова закрепена услуга, може да следи статуса на своята поръчка онлайн, без да е належащо да се свързва с прът центъра на телекома.
още по темата
За потребителите това значи, че към този момент могат доста по-ясно и елементарно да виждат по кое време да чакат разрешаване на проблема или осъществяване на инсталацията.

Услугата 1 Tracker има специфична секция, в която се влиза от нова икона най-отгоре на началния екран на Моят А1. Там клиентите ще виждат история на минали сигнали и поръчки с елементи за тях, както и дейни поръчки.

При съществуване на дейна поръчка, в Моят А1 се пресъздава автоматизирано банер на тракера с 4 поредни стъпки като стадии на обработка от въвеждане до завършване. След клик на банера се влиза в елементи и съответни периоди за обособените стъпки от процеса.

Клиентите могат да виждат настоящ статус към съответната стъпка, в която настоящо се намира тяхната поръчка, и какво следва като идващ стадий до приключването ѝ.

A1 Tracker е следващата нова функционалност на платформата за самообслужване на клиенти Моят А1 – мобилно приложение и уеб версия. Моят А1 дава опция на потребителите за цялостен надзор на услугите, заплащане на сметки и обзор на детайлна информация 24 часа в денонощието през компютър или смарт телефон.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР