иновативната софтуерна платформа, предлагаща комплексен 360-градусов бизнес модел за управление

...
иновативната софтуерна платформа, предлагаща комплексен 360-градусов бизнес модел за управление
Коментари Харесай

NEXT BASKET обявява стратегическо сътрудничество за фулфилмънт и доставки с логистичната компания euShipments

новаторската софтуерна платформа, предлагаща сложен 360-градусов бизнес модел за ръководство на онлайн бизнеси, подписа контракт за дълготрайно партньорство с euShipments.com за фулфилмънт (складиране на артикули за онлайн доставки). Това стратегическо партньорство отваря порти за всички компании, които употребяват NEXT BASKET платформата, като им обезпечава достъп до интернационалната мрежа на euShipments.com и подсигурява бързи и надеждни доставки до над 27 страни в Европа.

 

Богатият опит на euShipments.com в обработката и доставката на колета от електронна търговия ще даде опция на сътрудниците на NEXT BASKET да се концентрират напълно върху своя онлайн бизнес. Те ще поверят ръководството на поръчките и доставката до крайни клиенти в България и чужбина на експертите от euShipments.com, без да се постанова да основават вътрешен логистичен отдел.

 

euShipments.com оперира в 12 европейски страни, като компанията разполага със лични хранилища и екипи в четири от тях: България, Румъния, Унгария и Хърватия. Това значи, че в региона на електронната търговия, логистиката разполага с нужните запаси за обработка на онлайн поръчки, без значение от дестинацията, до която би трябвало да бъдат доставени.

 

Скорошното партньорство сред NEXT BASKET и euShipments.com има за цел оптимално облекчение на онлайн търговците, като основава всички предпоставки за бърз и безпроблемен напредък на европейските пазари и подсигурява сигурна и своевременна доставка до крайните консуматори.

 

 

„ Решихме да установим сходно партньорство с една единствена цел – всички консуматори на платформата на NEXT BASKET да имат достъп до по-голям кръг от профилирани услуги. Пример за такава специализация е euShipments.com, компания, която над 10 години реализира сигурни доставки до България и Европа. Нашето партньорство ще обезпечи на онлайн търговците по-висока конкурентоспособност при развиването им на нови интернационалните пазари. “ – разяснява Борислав Малинов, създател на NEXT BASKET.

 

“С това партньорство NEXT BASKET затваря цикъла от услуги и интензивности към един онлайн бизнес. От платформата за тестване на продуктите, през маркетинга до генериране на поръчките. След това се намесваме ние. Продаваната от клиентите на NEXT BASKET стока може да бъде в някой от нашите фулфилмънт хранилища, където  одобряваме поръчките, опаковаме пратките и по-късно се грижим за доставката до крайния клиент; само че ние от euShipments можем да товарим пратките и от адресите на онлайн търговците - в случай че те сами се грижат за фулфилмънт интензивностите, и “инжектираме ” размерите им в нашата мрежа за eCommerce доставки. ” - споделя Ашхен Гарабедова, Фулфилмънт нетуърк управител в euShipments, която води реализирането на плана и партньорството от тяхна страна.

 

Очакваме старта на NEXT BASKET през месец юли тази година, а до тогава продължаваме да следим всички вести към развиването на новата българска софтуерна платформа за електронна търговия, която неотдавна завоюва оценката „ Компания на годината “ в категория „ Стартъп на годината “, а след това получи и финансиране от фонда за дялови вложения Иновейшън Кепитъл.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР