Иновативната обединява усилията си с Noble Graphics - широко призната

...
Иновативната обединява усилията си с Noble Graphics - широко призната
Коментари Харесай

Платформата NEXT BASKET с нов партньор за маркетингово стратегиране

Иновативната сплотява напъните си с Noble Graphics - необятно приета и неведнъж награждавана маркетингова организация, основана в България.

 

Noble Graphics е първата българска рекламна организация, номинирана на Cannes Lions, и единствената българска рекламна организация, спечелила състезанието Cannes Young Lions. Освен това, екипът ѝ е шесткратен притежател на премията “Най-ефективна организация ” на Effie Awards и четирикратен притежател на оценката “Агенция на годината ” на Българската асоциация на информационните организации.

 

Ето за какво, NEXT BASKET се доверява точно на Noble Graphics за създаването на световната маркетингова тактика на платформата.

 

Новото потомство софтуерна архитектура на NEXT BASKET, както и многочислените й функционалности и вградени интеграции - в това число ERP, складов програмен продукт, автоматизиран превод на уеб уеб сайтове и обезпечена доставка в 28 европейски страни - я трансформират в една от най-модерните платформи за електронна търговия, които пазарът е виждал.

 

Партньорството сред Noble Graphics и NEXT BASKET е значима стъпка към бъдещето на електронната търговия в България и Европа. С общата си визия и комбинацията сред високи технологии и крестивна визия, двете компании дружно ще търсят пътя на България към международната карта на нововъведенията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР