Иновативен интердисциплинарен урок по изобразително изкуство, английски език и информационни

...
Иновативен интердисциплинарен урок по изобразително изкуство, английски език и информационни
Коментари Харесай

Иновативен мултидисциплинарен урок в СУ „Пейо Яворов“

Иновативен интердисциплинарен урок по изобразително изкуство, британски език и осведомителни технологии показаха учениците от 10, 11 и 12 клас в СУ „ Пейо Яворов “.

Той се организира като част от националната стратегия „ Иновации в деяние “ на Министерството на образованието, чиято цел е да бъде споделен положителният опит сред разнообразни учебни заведения в страната.

В рамките тутакси на учениците беше сложена задача да основат цифрово списание благодарение на приложения на техните компютри.

Учителите авансово ги срещнаха с това по какъв начин да създадат едно списание привлекателно за читателя и им дадоха насоки за работа. Всеки възпитаник имаше друга роля – от оформяне на наличие до основаване на интерактивна игра и кръстословица.

Гост на събитието беше зам.-кметът по обучение Владимир Темелков, който се включи в просветителна игра на британски език, основана от учениците.

След това той, дружно с шефа на учебното заведение Пламен Стоилов, ревизира напредъка на ремонтните действия по плана за рационализация на просветителната среда, чийто старт беше даден преди 2 месеца.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР