Иновативен формат на кариерно събитие представят от Шнайдер Електрик България.

...
Иновативен формат на кариерно събитие представят от Шнайдер Електрик България.
Коментари Харесай

Иновативен онлайн форум запознава деца и родители с професиите на бъдещето

Иновативен формат на кариерно събитие показват от Шнайдер Електрик България. Онлайн форумът „ Умни специалности за мъдро бъдеще " е фамилно събитие, предопределено за деца сред 1 и 4 клас и техните родители, за възпитаници в прогимназиалните класове и над 7 клас от профилираните учебни заведения, студенти, както и за инженери и преподаватели. Форумът ще бъде наличен за гледане онлайн на 22-ри януари, събота. Той е изцяло безвъзмезден с предварителна регистрация тук: към форума

Компанията, водач в дигитализацията на енергийния мениджмънт и автоматизацията, разгласи проектите си да влага годишно част от маркетинговия си бюджет, както и непрекъснати старания от страна на екипа си особено в популяризирането на инженерните специалности у нас. Инициативата „ Умни специалности за мъдро бъдеще " е също част от дейностите по развиването на работодателската отговорност на Шнайдер Електрик.

Schneider Electric обезпечава спомагателна стратегия за подкрепяне на чиновниците си
Schneider Electric, водач в цифровата промяна на енергийното ръководство и автоматизацията, афишира старта на спомагателна прогр...
Прочети повече
„ Дуалното образование и работата на бизнеса с университетите са доста значими детайли от развиването на професионалната среда и подготовката на младите за специалностите на бъдещето “, показва Елена Ватрачка, шеф „ Човешки запаси “ в Шнайдер Електрик България. „ Заедно с това ние желаеме да възпламеняваме интереса по софтуерните дисциплини даже от по-ранна възраст и да позволим на младежите и на децата да надникнат в света на експертите, надалеч преди да е пристигнало времето да се причислят към него “, добавя тя.  

В първия панел „ Ново потомство – нови умения “ най-малките участници ще се срещнат с известни инфлуенсъри. Вторият панел е отдаден на „ Професиите на бъдещето. Какви желаеме да бъдем или би трябвало да станем? “. В панела „ Smart factory, smart buildings, smart future “ водачите в промишлеността от екипа на Шнайдер Електрик показват концепцията за фабриките, постройките и градовете на бъдещето и решенията на компанията в тези направления. Четвъртият панел е озаглавен „ Животът е работа или работата е живот? “. Той подчертава върху положителни практики за балансиране сред персонален и професионален живот. По време на последния панел участниците могат да се включат и в две на практика работилници: „ Machine learning and artificial intelligence – real factory examples “ и „ Какво да вършим и какво да НЕ вършим по време на изявление “. 


Цялата стратегия на форума „ Умни специалности за мъдро бъдеще ", както и формата за регистрация може да видите тук. 

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР