Ино Аларик, потребител на TikTok, твърди, че е пътешественик във

...
Ино Аларик, потребител на TikTok, твърди, че е пътешественик във
Коментари Харесай

Пътешественик във времето “: Извънземни правят планета между Земята и Марс

Ино Аларик, консуматор на TikTok, твърди, че е странник във времето от 2671 година Той си разрешава да прави прогнози, които към този момент притеглят освен интереса на медии по света, само че и на някои откриватели. Daily Mirror написа за определящия се като странник във времето и разгласява някои негови прогнози за събития до края на 2023 година

Според пророчествата на Ино Аларик през ноември тази година хората ще имат опция да избират гените за бъдещите си деца. Това ще разреши на родителите да избегнат генетични болести и може би даже да трансформират физическите характерности на децата си. Според него на 29 ноември ще станем очевидци на появяването на първото смесено създание, половината от което ще наподобява на шимпанзе, а другата половина на човек. Това създание ще има коса на шимпанзе, само че ще може да се движи и поддържа връзка тъкмо като естествен човек.

На 9 декември съгласно предсказанието на този тайнствен странник във времето ще бъде открита нова планета сред Марс и Земята, откакто извънземни слагат тази планета там в опит да спасят хората на Земята. Тази нова планета ще се споделя Веста, а галактическият транспортен съд SpaceX на Илон Мъск с екипаж от 12 души ще кацне там на 25 декември. Веста ще има атмосфера, сходна на земната, както и вода, и гори, и ще стане нов дом за човечеството.

Предишни прогнози на Аларик включват срещи с извънземни, разкриване на паралелни измерения и планети близнаци на Земята. Досега нито една от тези прогнози не се е сбъднала. Някои консуматори на TikTok са скептични към изказванията му, изискват доказателства и припомнят за предходните неизпълнени пророчества. Въпреки това броят на клиентите на неговия акаунт в TikTok продължава да пораства.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР