инкасира поражение с 0:1 като домакин от Спортинг Брага в

...
инкасира поражение с 0:1 като домакин от Спортинг Брага в
Коментари Харесай

Лудогорец загуби от Спортинг Брага

инкасира проваляне с 0:1 като хазаин от Спортинг Брага в мач от 3-ия кръг на група F на Лига Европа. Точен за португалците бе Рикардо Орта, който от близка отдалеченост прати кълбото, след шут с левия крайник, неспасяемо в долния десен ъгъл на вратата защитавана от Кахлина - 0:1.

" Зелените " са последни във краткотрайното нареждане на карето с 1 точка, а съставът от Брага е с 6 пункта. Цървена звезда е водач със 7 точки, а Мидтиланд има 2, откакто в другия мач от групата двата отбора направиха тъждество 1:1 в Норвегия.
 Лудогорец излиза против Брага в търсене на първа победа в Лига Европа Лудогорец излиза против Брага в търсене на първа победа в Лига Европа
10-кратният първенец на България Лудогорец продължава своето присъединяване във втория по величина европейски клубен шампионат Лига Европа. Тази в...

Към момента ментор на " орлите " е Станислав Генчев. Както е известно отборът влезе в груповата фаза на ЛЕ с Валдас Дамбраускас отпред, само че в следствие бе осъществена разлъка сред разградчани и литовеца.

Първите два тима в крайното класиране на групата не престават напред в шампионата. Третият отбор в подреждането пък се класира за предварителния елиминационен кръг на конкуренцията - Лига на конференциите, и също ще взе участие в евротурнирите напролет. Следващата среща на Лудогорец в Лига Европа е още веднъж против Спортинг, само че този път аудиенция в Брага, Португалия на 4 ноември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР