Инж. Снежана Семова е горда с над 25-годишния си професионален

...
Инж. Снежана Семова е горда с над 25-годишния си професионален
Коментари Харесай

Инж. Снежана Семова, управител на Sinclair EBD в България

Инж. Снежана Семова е горда с над 25-годишния си професионален опит в сектора със строителни материали. Кариерата ѝ стартира през 1995 година в „ Баумит България “ ЕООД, където е търговски шеф. Оглавява компанията „ Сен Гобен България “, направление Weber, от основаването ѝ през 2001 до 2020 година Преди две години поема ръководството на Sinclair EBD в България. Има магистърска степен по техника и технология на текстила и облеклото от Техническия университет в София.

Управлява оперативната активност на компания Sinclair EBD в България, дивизия за уреди за естетична медицина за неинвазивни лечения. Основана през 1971 година, Sinclair е световна организация в здравната хармония, която дава неповторима гама от научно напреднали естетични артикули и услуги с висок марж. На българския пазар компанията участва от 2016 година, когато отваря база за произвеждане на уредите си за естетична медицина под марката Cocoon.

Снежана Семова е на мнение, че няма единствено една водеща линия на характера, която да дефинира личността. „ Комбинацията от мощните черти придава уникалността на всеки. Лидерският ми дух се дефинира от качества като храброст, отговорност, непримиримост и поддръжка. Те са с друга тежест в другите стадии от професионалния ми живот, проектират се по друг метод, само че са определящи за стила и крайния резултат. Надявам се амбициозните персони да влагат в своето себеопознаване. Да открият златната среда сред това, което целят, и това, което им се удава и би трябвало да развиват. Не ставаш сполучлив, като копираш профилите на сполучливите хора, само че може да е тласък и да ти дава мощ. Всеки човек е неповторим и за всеки има среда от съидейници “, споделя тя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР