Инж. Петър Петров е новият директор на Североизточно държавно предприятие-Шумен.

...
Инж. Петър Петров е новият директор на Североизточно държавно предприятие-Шумен.
Коментари Харесай

Избраха новия директор на Североизточно държавно предприятие-Шумен

Инж. Петър Петров е новият шеф на Североизточно държавно предприятие-Шумен. Той е назначен със заповед на министъра на Министерство на земеделието и храните Кирил Вътев през вчерашния ден, а през днешния ден сутринта организира първа среща с екипа на Централно ръководство. Това оповестиха от пресцентъра на институцията за Varna24.bg.

Инж. Петров изиска от сътрудниците си да изготвят информации за финансовите резултати на предприятието към полугодието, осъществяването на проекта за прилагане на дървесина и залесяването и развъждането по другите планове. Той разгласи, че още идната седмица ще се срещне с шефовете на всички стопанства, с цел да види реализацията и осъществяването на финансовите проекти към полугодието.

Инж. Петър Петров е роден през 1971 година.

През 1996 година приключва ЛТУ-София. Магистър е в специалността " Горско стопанство “ и е един от водещите лесовъди в Североизтока. Кариерата си е почнал като шеф на сектор в ДГС-Омуртаг. През годините е заемал разнообразни постове, като последно е бил шеф в Омуртаг и ДЛС-Черни Лом.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР