Инж. Иван Жабов, кандидат за кмет на община Средец (област

...
Инж. Иван Жабов, кандидат за кмет на община Средец (област
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Средец от ГЕРБ представи програмата си пред Тракийско дружество Лазо Лазов

Инж. Иван Жабов, претендент за кмет на община Средец (област Бургас) и претенденти за общински съветници от ГЕРБ организираха среща с членовете на Тракийско сдружение "Лазо Лазов " в града, оповестяват от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Досегашния кмет Иван Жанов показа част от цели, включени в предизборната му стратегия за идващ мандат на ръководство. Основните тематики, които жителите на града разясниха, бяха свързани с образованието, инфраструктурните планове в община Средец, както и с ремонта на уличната мрежа.

Част от главните артерии на града към този момент са актуализирани, на други места реконструкцията тече все още.

„ Част от улица "Васил Коларов " в Средец към този момент се ремонтира, като по план е планувано да бъде напълно актуализирана улицата, която включва правата от площад "България " до пресечката с улица "Тодор Павлов ". Средствата, които ще бъдат изразходвани за ремонта са заложени в финансовата стратегия на бюджета на Община Средец за актуалната година. Предвидено е замяна на съществуващата паважна настилка, полагане на асфалтова, както и нови тротоари “, показа кандидатът- кметът от ГЕРБ.

Иван Жабов и претендентите за съветници разискаха с членовете на сдружението благодариха на членовете на тракийското сдружение за поддръжката и за дейната им роля в обществено-културния живот в Средец.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР