Инициираме важен диалог за електронното строително разрешително. Вярваме, че това

...
Инициираме важен диалог за електронното строително разрешително. Вярваме, че това
Коментари Харесай

Инициираме диалог за електронното строително разрешително за прозрачност и борба с корупцията: Антон Хекимян

" Инициираме значим разговор за електронното строително позволение. Вярваме, че това е извънредно значима стъпка, която освен за улеснение на нашата и вашата работа, само че и ще помогне за прозрачността.

Взаимодействието сред жителите, бизнес и община следва да бъде улеснено. Електронното строително позволение ще понижим административната тежест и ще могат да се подават документи пет пъти по-бързо и елементарно. Нашата община може да бъде образец и за други общини, които да стартират да цифровизират процесите си. Така ще отворим вратата към това да допуснем всички в " стаята ” и да разсеем подозренията за корупция ".

Това съобщи кандидат-кметът на ГЕРБ за столицата Антон Хекимян на среща с Камарата на строителите в България.

Важно е строителството и работата за София да не стопира. Работим с доста сериозен екип. Стандартите са нещо, което залагаме като наш главен приоритет за осъществяването на плановете. Контролът е нещо, върху което също ще се фокусираме.

Строителство на нови трамвайни трасета – над 30 км, създаване на още 75 км. нова ВиК мрежа, завършването на Околовръстния път. коментира  още претендентът за кмет на София.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР