Инициатор и организатор бе лорд Евгени МинчевСъздателят на валутния борд

...
Инициатор и организатор бе лорд Евгени МинчевСъздателят на валутния борд
Коментари Харесай

Българи и британци на бал в Лондон

Инициатор и уредник бе лорд Евгени Минчев

 Създателят на валутния ръб в Хонг Конг Джон Грийнууд, брачната половинка му Кармел, почетната дама на вечерта Елена Кристиано и приятелят й. Създателят на валутния ръб в Хонг Конг Джон Грийнууд, брачната половинка му Кармел, почетната дама на вечерта Елена Кристиано и приятелят й.
Със мощно патриотично начало стартира годишният Британско-Български Бизнес Бал в Лондон. Създателят и уредник на благотворителното събитие лорд Евгени Минчев изрецитира “Аз съм българче ”, което подвигна на крайници близо 250-те присъстващи. Церемониал майсторът Алан Мият показа почетния посетител на вечерта адмирал-лорд Уест ъф Спидхед,който насочи благодарствено обръщение към гостите.

Адмирал Уест е една от най-влиятелните фигури във Англия, отговарял е за сигурността на страната, бил е шеф на военноморския флот в държавното управление на министър ръководителя Гордън Браун. С бурни овации бе посрещнат и ръководителят на Организационния комитет бизнесдамата Елена Кристиано, на чиято маса седяха създателят на валутния ръб на Хонг Конг Джон Грийнууд – притежател на Ордена на Британската Империя и досегашният президент на Кралската бижутерийна компания Garrard Ерик Диърдорф.

След формалните речи на висши военни и ангажирани с дейностите на Британския Кралски Легион, на гостите бе препоръчана благотворителна лотария с награди и предмети от огромни английски компании. Сред тях бижута на Батлър и Уилсън, папийонки на Търнбул и Ейсър, чек за процедури в салона на Хиро Мийоши в хотел Риц, артикули на Christian of Roma, парфюми и други. Есил Дюран извърши пет от своите фамозни песни и подвигна на крайници присъстващите с шлагера си “Леле, Яно ”. След нея превъзходна изява направиха поредно Дарко Релушкоски и британецът Дон Уилсън.

Бяха раздадени годишните награди Friend of Bulgaria, които този път отидоха в ръцете на дизайнера Артур декор Чехович, бизнесдамата Кармел Грийнууд и Александра Сайкс. Според легендата Сайкс е била женена за синовете на трима южноамерикански президенти и положителното общество на Лондон удостоверява, че това е истина.

Танците и бизнес общуването продължиха до късните часове в влиятелния регион Мейфеър, на крачка от Бонд стрийт. Всяка от масите бе наречена на името на български манастир, надлежно Рилски, Бачковски, Роженски, Боянски и прочие.

Следващата огромна изява на лорд Минчев са премиите Fashion Idol, които ще се проведат в София на 1 ноември.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР