Инициативният комитет за провеждането на референдум срещу джендър идеологията в

...
Инициативният комитет за провеждането на референдум срещу джендър идеологията в
Коментари Харесай

Знакови лица срещу джендър идеологията

Инициативният комитет за провеждането на референдум против джендър идеологията в българските учебни заведения се разраства. Нови знакови лица от разнообразни сфери на публичния живот поддържат самодейността на Българска социалистическа партия.
Родителските организации, които на среща с ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова поддържаха горещо идеята на социалистите и решението за осъществяване на референдум, излъчиха свои представители в инициативния комитет. Това са юрист Владимир Шейтанов от " РОД интернешънъл " и Лилия Божкова от " Български родители обединени за децата ".
Знакови спортни имена също влизат в инициативния комитет - футболната легенда Емил Костадинов, международният първенец по повдигане на тежести Златан Ванев, селекционерът на националния тим по футбол Ангел Стойков. Диана Тонова, общински консултант от Българска социалистическа партия в Столичния общински съвет, и публицистите Александър Симов и Страхил Ангелов също обявиха поддръжка.
Инициативният комитет е отворен. Продължават да постъпват заявки от представители на разнообразни публични сфери в поддръжка на решението, което Българска социалистическа партия взе на конгреса си - да организира референдум измежду българските жители против рисковото нахлуване на джендър идеологията в учебните заведения. Българска социалистическа партия е поредна в позицията си против Истанбулската спогодба и джендър идеологията и я отстоява през годините.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР