Инициативният комитет за промяна в българския волейбол би желал публично

...
Инициативният комитет за промяна в българския волейбол би желал публично
Коментари Харесай

Инициативният комитет за промяна в българския волейбол зададе няколко въпроса към Боре Кьосев

Инициативният комитет за смяна в българския волейбол би желал обществено да насочи няколко въпроса към вицепрезидента на БФВ Борислав Кьосев, в качеството му на претендент за председателския пост на родната федерация.  Шефът на НВЛ, Мартин Стоев и по-малки клубове поддържат Боре Кьосев за нов президент на БФВ
Г-н Кьосев, в случай че бъдете определен за ръководител на УС на БФВ ще предложите ли господин Данчо Лазаров за почетен ръководител? Бихме Ви припомнили глава VI, член 16А от устава на БФВ, откъдето следва че:

Автоматично почетният ръководител става член на УС

Почетният ръководител съставлява БФВ

Почетният ръководител може да привиква УС и да дефинира дневния ред

Нашето мнение е, че в случай че това се случи, господин Данчо Лазаров ще продължи да ръководи еднолично БФВ, под фасадата на почетен ръководител. Г-н Кьосев, какво е Вашето мнение по въпроса.

Г-н Кьосев, като шеф на зала „ Христо Ботев “, бихте ли ни дали отговор какви и какъв брой на брой са направените поправки в залата, тъй като, съгласно Вашите думи, изразходваната за задачата сума е сред 600 000 и 900 000 лева Можете ли да се обосновете със съответните документи? Г-н Кьосев, без значение от вложената сума, не смятате ли, че от първостепенно значение е да се ремонтира покрива на залата, с цел да може оборудването да се употребява целогодишно.

Г-н Кьосев, в качеството си на вицепрезидент на БФВ, бихте ли ни споделили от какъв брой години разнообразни гарнитури от националните тимове на България са настанявани във Вашия хотел? Ако се направи паралел със протичащото се във футболната федерация, това не е ли спор на ползи?

Г-н Кьосев, какъв брой и кои клубове Ви поддържат и издигат Вашата кандидатура?

Ние, от Инициативния комитет, ще се радваме да има бистрота и в действителност демократични избори. Именно по тази причина молим в последния месец и половина. В същото време обаче, у нас се пораждат подозрения, че зад издигането на кандидатурата на господин Борислав Кьосев, стоят други, подмолни планове. Надяваме се, че това няма да се окаже правилно и, когато настъпи моментът за избори, то те фактически ще бъдат почтени и транспарантни. От самото начало изразихме позиция, че сме подготвени и отворени за разговор с всеки, който счита, че има потребност от смяна и промяна в метода на ръководство на Българска Федерация Волейбол. Затова и считаме, че господин Любомир Ганев, подсилен от Инициативния комитет, е верният за задачата човек. Готови сме на полемика с всеки, който реши, че такава смяна е нужна.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР