Инициативният комитет на политическа партия ЕДИНЕНИЕ“ прие Учредителната декларация и

...
Инициативният комитет на политическа партия ЕДИНЕНИЕ“ прие Учредителната декларация и
Коментари Харесай

Политическа партия „ЕДИНЕНИЕ“ направи решаваща стъпка за бъдещето на България

Инициативният комитет на политическа партия „ ЕДИНЕНИЕ “ одобри Учредителната декларация и направи нова стъпка в бъдещето . Това заяви някогашният заместник-министър на земеделието Иван Христанов , който е основател на новия политически план .

„ През последните три месеца обиколихме няколко пъти страната и организирахме стотици самостоятелни срещи, с цел да подготвим основата за бъдещите национални структури. В някои градове събрахме последователи и поставихме началото на действително гражданско придвижване.

Ако би трябвало да обобщя в едно изречение своите дълбоки убеждения, то е: произлизаме от добър и нравствен народ, комуто изискуем нова политика – на приноса и отдаването, а не на ограбването. “

Това написа във Фейсбук Иван Христанов и благодари на всички за доверието и поддръжката. В сформирането на инициативния комитет през вчерашния ден са взели участие към 70 души , които са останали доста удовлетворени от срещата. Следващата стъпка пред Политическа партия „ ЕДИНЕДИЕ “ е да събере най-малко 2500 подписа от жители , които имат вяра в идеологията на плана.

Иван Христанов. Снимка: Фейсбук

На този стадий партията се развива доста сполучливо и от ден на ден българи припознават Иван Христанов като водач , който може да работи отговорно за бъдещето на България. В същото време локалните структури на Политическа партия „ ЕДИНЕДИЕ “ нарастват с всеки минал ден и се обрисува в обозримо бъдеще тя да бъде фактор в политическия живот на страната.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР