Инициативният комитет, довел до промените в ръководството на волейбола, отчете

...
Инициативният комитет, довел до промените в ръководството на волейбола, отчете
Коментари Харесай

Новата власт във волейбола обяви "безспорен успех" след промените във федерацията

Инициативният комитет, довел до измененията в управлението на волейбола, регистрира " неоспорим триумф " в постигането на желанията си. Членовете му направиха равносметка седмица след избирането на Любомир Ганев за ръководител на федерацията (БФВ).

На изключителното общо заседание на 13 март беше комплициран завършек на ерата " Данчо Лазаров ", който ръководи близо 20 години.

" Резултатът от извършените избори е извънредно удовлетворяващ. В новия Управителен съвет на БФВ, влязоха огромна част от лицата, застанали зад самодейността за смяна в БФВ. В УС също по този начин са и хора със стабилен управнически опит и контакти, които могат и имаме вяра ще бъдат скъп актив за бъдещото сполучливо действие на БФВ ", се споделя в равносметката.

В инициативния комитет се събраха десетки клубове, в това число и огромна част от водещите в България. Сега комитетът вижда предпоставки за развиване на волейбола и реализиране на поставените цели.

" В конюнктура на прекратени спортни мероприятия и неразбираем календар, ще използваме времето за организационна работа и подготовка за осъществяване на поетите задължения. Съвсем скоро ще може да обявим първите нови сътрудници на федерацията, както и избор на основни фигури, които да оглавяват обособените посоки ", прибавят от комитета.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР